— Tehosta — Uudista — Säästä — Ympäristöystävällisesti —

Inweb Oy

Ympäristöystävällistä, edullista ja kotimaista tuotteiden valmistusta vuodesta 2016 lähtien

Inweb Oy on keskittynyt tuottamaan kestäviä, mittatarkkoja ja kustannustehokkaita 3D-tulostettuja biomateriaaliratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Olemme tuottaneet 3D-tulostukseen pohjautuvia ratkaisuja vuodesta 2016 lähtien ja olemme 3D-tulostamisen ammattilainen ja edelläkävijä Suomessa. Tavoitteenamme on uudistaa ja tehostaa asiakkaidemme olemassaolevia tuotantomenetelmiä ja -tapoja uuden teknologian avulla, saavuttaen heille tuntuvia rahallisia sekä ajallisia säästöjä.

Kehitämme ja valmistamme tulostimemme pääasiassa itse samoin kuin käyttämämme, kotimaisiin biopohjaisiin raaka-aineisiin pohjautuvat, tulostusmateriaalit. Olemme erikoistuneet piensarjatuotantoon: tuotantoerien ollessa yleensä 50 – 10 000 kpl. välillä, keskimääräinen n. 500 kpl. / erä.

Valmistamme lähes kaikki asiakasprojekteistamme omasta BIO55 materiaalista, joka on käyttämämme päämateriaali. Materiaalilla on korvattu useita perinteisiä ABS, PP ja nylon kohteita ja materiaalilla on mm. ISO 3795 sertifikaatti.

Käyttämämme FDM-tekniikan 3D-tulostus on materiaalia lisäävä valmistusmenetelmä, ei siitä synny myöskään hukkaan menevää materiaalia. Inweb Oy onkin yrityksenä hyvin ympäristöystävällinen:

  • Kulutamme täydellä tuotantotehollakin sähköä ainoastaan noin 5 kW/h
  • Ei valmistuksen aikaista materiaalihävikkiä
  • Valmistamme asiakkaidemme tuotteet pääsääntöisesti bio- ja kierrätyspohjaisesta materiaaleista

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä sekä uusien laitteiden että materiaalien kehittämiseksi.

 

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä kuinka paljon voimme tuoda säästöjä yrityksellesi, vieläpä ympäristöystävällisesti!

 

Yhteistyöterveisin Tero Hämäläinen (Toimitusjohtaja, perustaja, omistaja)