— Tehosta — Uudista — Säästä — Ympäristöystävällisesti —

Inweb Oy

Ympäristöystävällistä, edullista ja kotimaista tuotteiden valmistusta vuodesta 2016 lähtien

Inweb Oy on keskittynyt tuottamaan kestäviä, mittatarkkoja ja kustannustehokkaita 3D-tulostettuja biomateriaaliratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Olemme tuottaneet 3D-tulostukseen pohjautuvia ratkaisuja vuodesta 2016 lähtien ja olemme 3D-tulostamisen ammattilainen ja edelläkävijä Suomessa. Tavoitteenamme on uudistaa, tehostaa ja korvata asiakkaidemme olemassaolevia tuotantomenetelmiä ja -tapoja uuden teknologian avulla, saavuttaen heille tuntuvia rahallisia sekä ajallisia säästöjä.

Vuoden 2020 alusta lähtien olemme valmistaneet yli 90% käytössämme olevasta materiaalista itse ja käytämme materiaaleina pääasiallisesti biopohjaisia tai kierrätysmateriaaleja. Omavalmisteiset bio- ja kierrätysmateriaalimme ovat asiakkaillemme aina edullisin vaihtoehto heidän tilatessaan meiltä 3D-tulostuspalvelun.

 

 

Koska käyttämämme FDM-tekniikan 3D-tulostus on lisäävä valmistusmenetelmä, ei siitä synny myöskään hukkaan menevää materiaalia. Inweb Oy onkin yrityksenä hyvin ympäristöystävällinen:

  • Kulutamme täydellä tuotantotehollakin sähköä ainoastaan alle 5 kW/h
  • Raaka-aine toimitukset saapuvat meille pääsääntöisesti pahvilaatikoissa ja – pusseissa
  • Ei valmistuksen aikaista materiaalihävikkiä
  • Valmistamme asiakkaidemme tuotteet pääsääntöisesti bio- ja kierrätyspohjaisesta materiaaleista

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä sekä uusien laitteiden että materiaalien kehittämiseksi. Teemme myös yhteistyötä JAMK:n Biotalouden yrityskiihdyttämön BioPaavon kanssa ja yritykseltämme löytyy heidän tiloistaan esittelypiste, jossa voi tutustua 3D-tulostukseen.

 

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä kuinka paljon voimme saada säästöjä yrityksellesi, vieläpä ympäristöystävällisesti!

 

Yhteistyöterveisin Tero Hämäläinen (Toimitusjohtaja, perustaja, omistaja)